Lirik Lagu Tarling Iis Syantika - Pendamping Cinta

 


Lirik Lagu Tarling Pendamping Cinta - Iis Syantika

Harta tahta,
Ora masalah..
Kula nerima apa anane sampean,
Karna kula ngrasa demen ngrasa sayang..

Sepira gedene,
Duwur jabatane..
Percuma yen mung gawe lara,
Sing tek jaluk cuma siji bareng nerima..

Reff:
Bukti cintane sampean,
Uwis gawe kula nyaman..
Halangana gunung segara,
Bli bakal mundur selangkah..

Sun luruh pendamping ati,
Sing setia sampe mati..
Wis jelas katon anane,
Kabeh ana ning deweke..

Kakang aja ninggalaken,
Kula dewekan..

Sepira gedene,
Duwur jabatane..
Percuma yen mung gawe lara,
Sing tek jaluk cuma siji bareng nerima..

Reff:
Bukti cintane sampean,
Uwis gawe kula nyaman..
Halangana gunung segara,
Bli bakal mundur selangkah..

Sun luruh pendamping ati,
Sing setia sampe mati..
Wis jelas katon anane,
Kabeh ana ning deweke..

Kakang aja ninggalaken,
Kula dewekan..

Harta tahta,
Ora masalah..
Kula nerima apa anane sampean,
Karna kula ngrasa demen ngrasa sayang..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Iis Syantika - Pendamping Cinta"

Posting Komentar