Lirik Lagu Tarling Nining Sanjaya - Nganjal Bae

 


Lirik Lagu Tarling Nganjal Bae - Nining Sanjaya

Seminggu sepisan kakang balik ning umah,
Kaya bli betah pengene nganjal bae..

Kurang sepira wong wadon ngajeni bae,
Kakang sing dadi laki langka pikire..
Lara atine..

Reff:
Tekate ngati luruh ganti,
Jodoh pati kuasa Illahi..
Bli sanggup nahan lara..
Lara..

Najan cinta wis nempel ning dada,
Tapi kakang busuk belaka..
Bli kuat mending kita..
Pisahan bae..

Kurang sepira wong wadon ngajeni bae,
Kakang sing dadi laki langka pikire..
Lara atine..

Reff:
Tekate ngati luruh ganti,
Jodoh pati kuasa Illahi..
Bli sanggup nahan lara..
Lara..

Najan cinta wis nempel ning dada,
Tapi kakang busuk belaka..
Bli kuat mending kita..
Pisahan bae..

Seminggu sepisan kakang balik ning umah,
Kaya bli betah pengene nganjal bae..

Kurang sepira wong wadon ngajeni bae,
Kakang sing dadi laki langka pikire..
Lara atine..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nining Sanjaya - Nganjal Bae"

Posting Komentar