Lirik Lagu Tarling Rini Cholista - Angel Digawa Merem

 Lirik Lagu Tarling Angel Digawa Merem - Rini Cholista

Putih kembange alang-alang,
Bagus lan indah yen disawang..
Ati rasa bungah lagi jatuh cinta,
Karo wong lanang,
Sing ganteng lan lenjang..

Sing mata nyetrum ning rasa,
Abyor madangi batin kula..
Ati dadi seneng wong lagi demen,
Kebayang kesengsem,
Angel digawa merem..

Reff:
Kangen..,
Duh kakang kangen..
Pengen dibaturi,
Pujaan ati kekasih..

Rindu..,
Kulane rindu..
Wis pengen ketemu,
Pengen dirayu dicumbu..
Wong demen angel digawa merem..

Sing mata nyetrum ning rasa,
Abyor madangi batin kula..
Ati dadi seneng wong lagi demen,
Kebayang kesengsem,
Angel digawa merem..

Reff:
Kangen..,
Duh kakang kangen..
Pengen dibaturi,
Pujaan ati kekasih..

Rindu..,
Kulane rindu..
Wis pengen ketemu,
Pengen dirayu dicumbu..
Wong demen angel digawa merem..

Putih kembange alang-alang,
Bagus lan indah yen disawang..
Ati rasa bungah lagi jatuh cinta,
Karo wong lanang,
Sing ganteng lan lenjang..

Sing mata nyetrum ning rasa,
Abyor madangi batin kula..
Ati dadi seneng wong lagi demen,
Kebayang kesengsem,
Angel digawa merem..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Rini Cholista - Angel Digawa Merem"

Posting Komentar