Lirik Lagu Tarling Rossa Angelina - Cinta Bli Nyatu

 


Lirik Lagu Tarling Cinta Bli Nyatu - Rossa Angelina

Lagu kien kanggo sampean,
Sing pernah ana ngisi atine kula..

Rasa kangen ning jero dada,
Mung ning angen-angen bli kelaksana..
Cinta bli nyatu kehalang restu,
Hubungan cinta akhire pisah..

Reff:
Nyawang sampean,
Ning waktu perpisahan..
Nyiksa ati kula,
Sing lagi gedene cinta..

Rindune bisu,
Tek tahan bli bisa ngomong..
Wong sing tek rindu,
Wis dadi lakine uwong..

Rasa rindu,
Sing bli diungkapaken..
Kaya gawe lagu,
Sing bli pernah dinyanyiaken..

Rasa kangen ning jero dada,
Mung ning angen-angen bli kelaksana..
Cinta bli nyatu kehalang restu,
Hubungan cinta akhire pisah..

Reff:
Nyawang sampean,
Ning waktu perpisahan..
Nyiksa ati kula,
Sing lagi gedene cinta..

Rindune bisu,
Tek tahan bli bisa ngomong..
Wong sing tek rindu,
Wis dadi lakine uwong..

Rasa rindu,
Sing bli diungkapaken..
Kaya gawe lagu,
Sing bli pernah dinyanyiaken..

Rasa kangen ning jero dada,
Mung ning angen-angen bli kelaksana..
Cinta bli nyatu kehalang restu,
Hubungan cinta akhire pisah..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Rossa Angelina - Cinta Bli Nyatu"

Posting Komentar