Lirik Lagu Tarling Shanty Revaldy - Duda Kagok


 Lirik Lagu Tarling Duda Kagok - Shanty Revaldy

Demen bagen tek tunda,
Rumasa masih sengketa..
Statuse sampean,
Durung resmi pegatan,
Masih hak milik wong liyan..

Demen bagen tek undur,
Dudu saking kula mundur..
Nanging jaga jarak,
Rabine masih duwe hak,
Kula watir bokat dilabrak..

(status kakang duda bodong)
Aja gerek wani ngendong,
(status kakang duda kagok)
Aja gerek wani amprok..

Reff:
Yen wis ana surat sing pengadilan,
Sok apa pengene sampean..
Aja maning kongkon ngambung pipi,
Njaluk sejene pasti tek upai..

Yen sampean durung resmi pegatan,
Sun bli wani kanggo hubungan..
Kula watir tiwas wis demenan,
Sampeane malah balenan..

Demen bagen tek undur,
Dudu saking kula mundur..
Nanging jaga jarak,
Rabine masih duwe hak,
Kula watir bokat dilabrak..

(status kakang duda bodong)
Aja gerek wani ngendong,
(status kakang duda kagok)
Aja gerek wani amprok..

Reff:
Yen wis ana surat sing pengadilan,
Sok apa pengene sampean..
Aja maning kongkon ngambung pipi,
Njaluk sejene pasti tek upai..

Yen sampean durung resmi pegatan,
Sun bli wani kanggo hubungan..
Kula watir tiwas wis demenan,
Sampeane malah balenan..

Demen bagen tek tunda,
Rumasa masih sengketa..
Statuse sampean,
Durung resmi pegatan,
Masih hak milik wong liyan..

Demen bagen tek undur,
Dudu saking kula mundur..
Nanging jaga jarak,
Rabine masih duwe hak,
Kula watir bokat dilabrak..

(status kakang duda bodong)
Aja gerek wani ngendong,
(status kakang duda kagok)
Aja gerek wani amprok..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Shanty Revaldy - Duda Kagok"

Posting Komentar