Lirik Lagu Tarling Shanty Revaldy - Yen Jodoh Bisa Milih


 Lirik Lagu Tarling Yen Jodoh Bisa Milih - Shanty Revaldy

Kula rasa ora berdaya,
Dolanan cinta karo sampean..
Ati bli bisa dibohongi,
Nanging takdir bli bisa dipungkiri..

Kula bli sanggup hianat cinta,
Sebab kula ngrasa duwe kluarga..
Ora bedane diri kakang,
Duwe rabi lan uga keturunan..

Reff:
Dudu takdir sing bisa disalahkena,
Pertemuan kula karo sampean..
Duh lara sing kula terima,
Cuma bisa mung ngelus dada..

Sejerone ngimpi dadi bukti,
Sing nyatane ora kenyataan..
Yen jodoh kula bisa milih,
Karo kakang pengen dadi siji..

Kula bli sanggup hianat cinta,
Sebab kula ngrasa duwe kluarga..
Ora bedane diri kakang,
Duwe rabi lan uga keturunan..

Reff:
Dudu takdir sing bisa disalahkena,
Pertemuan kula karo sampean..
Duh lara sing kula terima,
Cuma bisa mung ngelus dada..

Sejerone ngimpi dadi bukti,
Sing nyatane ora kenyataan..
Yen jodoh kula bisa milih,
Karo kakang pengen dadi siji..

Kula bli sanggup hianat cinta,
Sebab kula ngrasa duwe kluarga..
Ora bedane diri kakang,
Duwe rabi lan uga keturunan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Shanty Revaldy - Yen Jodoh Bisa Milih"

Posting Komentar