Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty feat Suka Wijaya - Deg Degan Bae (diunclang-unclang)

 

Lirik Lagu Tarling Deg Degan Bae (diunclang-unclang) - Susy Arzetty feat Suka Wijaya
Pr:
Wong wadon mah kang senenge,
Diperhatiaken..
Sing awit maskara luntur,
Sampe mlodoke pupur..

Lk:
Wong lanang gak nok senenge,
Baka dialem-alem..
Aja lok gampang mrengut,
Asal dijawil gelem..

Pr:
Molane dadi wong lanang,
Kudu sing solot..
Supaya yen jaluk jatah,
Sun ora alot..

Lk:
Molane dadi wong wadon,
Kudu grapyakan..
Supaya bli kalah karo,
Pelayan wedang ning dalan..

Pr:
Wong wadon mah kang senenge,
Baka dikudang kudang..
Lk:
Wong lanang gah nok betahe,
Baka diunclang unclang..

Reff:
Pr:
Kulane deg-degan bae,
Laki ngantongi duit gede..
Sing tek watiri akeh godane,
Kakang tipis imane..

Lk:
Aja lok nggegem ning laki,
Gampang bae nyurigai..
Asal wong wadon tangane melumah,
Laki betah ning umah..

Pr:
Wong wadon mah kang senenge,
Baka dikudang kudang..
Lk:
Wong lanang gah nok betahe,
Baka diunclang unclang..

Reff:
Pr:
Kulane deg-degan bae,
Laki ngantongi duit gede..
Sing tek watiri akeh godane,
Kakang tipis imane..

Lk:
Aja lok medit ning laki,
Gampang bae nyurigai..
Asal wong wadon tangane melumah,
Laki betah ning umah..

Pr:
Wong wadon mah kang senenge,
Baka dikudang kudang..
Lk:
Wong lanang gah nok betahe,
Baka diunclang unclang..

Pr:
Molane dadi wong lanang,
Kudu sing solot..
Supaya yen jaluk jatah,
Sun ora alot..

Lk:
Molane dadi wong wadon,
Kudu grapyakan..
Supaya bli kalah karo,
Pelayan wedang ning dalan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty feat Suka Wijaya - Deg Degan Bae (diunclang-unclang)"

Posting Komentar