Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Entenana Kula


 Lirik Lagu Tarling Entenana Kula - Susy Arzetty

Mas percayaha,
Sing setia entenana kula..
Cinta tek jaga,
Uga rasa seutuhe kanggo dika..

Kula waktu lan sampean,
Sing ana ning pisah kien..
Sun sadar urip mung sepisan,
Bli getun ndemen sampean..

Wis tek kunci ning ngati,
Ora bisa diganti..
Sun janji,
Bli ilang sampe mati..

Mas percayaha,
Sing setia entenana kula..
Cinta tek jaga,
Uga rasa seutuhe kanggo dika..

Ning tapal wates kalanglaut,
Ketutupan gunung..
Ibarat srengenge tunggang gunung,
Kang mas tek inget bli wurung..

Kang mas sing jujur ngrawati ati,
Jagan rasa tetep setia..
Anggep ujian demen dipisah,
Bari nunggoni takdir sing indah..

Reff:
Kula waktu lan sampean,
Sing ana ning pisah kien..
Sun sadar urip mung sepisan,
Bli getun ndemen sampean..

Wis tek kunci ning ngati,
Ora bisa diganti..
Sun janji,
Bli ilang sampe mati..

Reff:
Mas percayaha,
Sing setia entenana kula..
Cinta tek jaga,
Uga rasa seutuhe kanggo dika..

Ning tapal wates kalanglaut,
Ketutupan gunung..
Ibarat srengenge tunggang gunung,
Kang mas tek inget bli wurung..

Kang mas sing jujur ngrawati ati,
Jagan rasa tetep setia..
Anggep ujian demen dipisah,
Bari nunggoni takdir sing indah..

Reff:
Kula waktu lan sampean,
Sing ana ning pisah kien..
Sun sadar urip mung sepisan,
Bli getun ndemeni sampean..

Wis tek kunci ning ngati,
Ora bisa diganti..
Sun janji,
Bli ilang sampe mati..

Reff:
Mas percayaha,
Sing setia entenana kula..
Cinta tek jaga,
Uga rasa seutuhe kanggo dika..

Ning tapal wates kalanglaut,
Ketutupan gunung..
Ibarat srengenge tunggang gunung,
Kang mas tek inget bli wurung..

Kang mas sing jujur ngrawati ati,
Jagan rasa tetep setia..
Anggep ujian demen dipisah,
Bari nunggoni takdir sing indah..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Entenana Kula"

Posting Komentar