Lirik Lagu Tarling Tatim S ft Iim Lismaynita - Sabar Segalane

Lirik Lagu Tarling Sabar Segalane - Tatim S ft Iim Lismaynita


Pr :

Eling-eling wong sabar

Sabar segalane

Kaligane pinemu dalane

Najan pegel lan kesel nunggune

Bli percuma sun bisa kelakone


Kelakon dadi jodone


Lk :

Pirang wulan lawase

Pirang taun jamane

Rasa pegel sun ngarep-ngarepe

Ujian syukur alhamdulillah

Karo kang Maha Suci Mulia


Kelaksana bareng sagena


reff :

Lk : Ora gampang yen wong kepengen bungah, nok iim

Pr : Kudu gelem ngelakoni bareng sing susah, kang tatim


Lk : Ora gampang yen wong kepengen seneng, nok iim

Pr : Kudu gelem ngelakoni lara ning weteng, kang tatim


Duet :

Muga-muga sawise kita bungah

Aja pada kita sulaya

Muga-muga sawise kita seneng

Segala suka duka bareng-bareng


Pr :

Eling-eling wong sabar

Sabar segalane

Kaligane pinemu dalane

Najan pegel lan kesel nunggune

Bli percuma sun bisa kelakone


Kelakon dadi jodone


reff :

Lk : Ora gampang yen wong kepengen bungah, nok iim

Pr : Kudu gelem ngelakoni bareng sing susah, kang tatim


Lk : Ora gampang yen wong kepengen seneng, nok iim

Pr : Kudu gelem ngelakoni lara ning weteng, kang tatim


Duet :

Muga-muga sawise kita bungah

Aja pada kita sulaya

Muga-muga sawise kita seneng

Segala suka duka bareng-bareng


Pr :

Eling-eling wong sabar

Sabar segalane

Kaligane pinemu dalane

Najan pegel lan kesel nunggune

Bli percuma sun bisa kelakone


Kelakon dadi jodone

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Tatim S ft Iim Lismaynita - Sabar Segalane"

Posting Komentar