Lirik Lagu Tarling Tia Inova feat Fahmi Zein - Bahagia Sing Nyata

 Lirik Lagu Tarling Bahagia Sing Nyata - Tia Inova feat Fahmi Zein

Pr:
Netes banyu mata,
Niba wis ora kerasa..
Yen wis inget kakang,
Anak lan keluarga..

Lk:
Pengen nggrayang raga,
Tapi bli mungkin bisa..
Kangen sing tek rasa,
Doa sing tek ucapena..

Ft:
Sing sabar sabar sayang,
Lara mung seumur kembang,
Demi bahagia sing luwih nyata..
Sabar sabar sayang..

Reff:
Pr:
Restu kakang sing kadoan,
Dadi penguat badan..
Najan ngadepi cobaan,
Enak blenak wong loroan..

Lk:
Kuat sayang ana kakang,
Sing inget ning tujuan..
Najan ngrasa kangelan,
Sing penting masa depan..

Ft:
Impian sing indah,
Bli segampang ngwalik tampah..
Demi masa depan,
Bahagia sing nyata..

Pr:
Netes banyu mata,
Niba wis ora kerasa..
Yen wis inget kakang,
Anak lan keluarga..

Ft: Sabar sabar sayang..

Reff:
Pr:
Restu kakang sing kadoan,
Dadi penguat badan..
Najan ngadepi cobaan,
Enak blenak wong loroan..

Lk:
Kuat sayang ana kakang,
Sing inget ning tujuan..
Najan ngrasa kangelan,
Sing penting masa depan..

Ft:
Impian sing indah,
Bli segampang ngwalik tampah..
Demi masa depan,
Bahagia sing nyata..

Lk:
Pengen nggrayang raga,
Tapi bli mungkin bisa..
Kangen sing tek rasa,
Doa sing tek ucapena..

Ft:
Sing sabar sabar sayang,
Lara mung seumur kembang,
Demi bahagia sing luwih nyata..
Sabar sabar sayang..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Tia Inova feat Fahmi Zein - Bahagia Sing Nyata"

Posting Komentar