Lirik Lagu Tarling Tinah - Ngadang Luwian


 Lirik Lagu Tarling Ngadang Luwian - Tinah

Ha ha ha ha..
Rindune ningati nyiksa diri,
Sun salah demen wong duwe rabi..
Yen wis ngrasuk kangen langka sing nambani,
Sing ditunggu lagi dikeloni..

Sewulan sepisan durung tentu,
Kakang gelem marek mbagi waktu..
Sun bisa ngrasakna manis madu cinta,
Yen rabine lagi lampu merah..
Sewulan sepisan durung tentu..

Reff:
Sun sadar diri dudu wong sing pertama,
Ora mungkin bisa nyingkang rabi tuwa..

Mung bisa ketuwon,
Mingsek-mingsek ning peturon..
Bayangaken kakang ngumah sing lagi kelon..
Sun cuma mung dadi rabi simpenan,
Mung bisa ngadang luwian..

Sewulan sepisan durung tentu,
Kakang gelem marek mbagi waktu..
Sun bisa ngrasakna manis madu cinta,
Yen rabine lagi lampu merah..
Sewulan sepisan durung tentu..

Reff:
Sun sadar diri dudu wong sing pertama,
Ora mungkin bisa nyingkang rabi tuwa..

Mung bisa ketuwon,
Mingsek-mingsek ning peturon..
Bayangaken kakang ngumah sing lagi kelon..
Sun cuma mung dadi rabi simpenan,
Mung bisa ngadang luwian..

Sewulan sepisan durung tentu,
Kakang gelem marek mbagi waktu..
Sun bisa ngrasakna manis madu cinta,
Yen rabine lagi lampu merah..
Sewulan sepisan durung tentu..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Tinah - Ngadang Luwian"

Posting Komentar