Lirik Lagu Tarling Tya Nevania - Larane Cinta

 Lirik Lagu Tarling Larane Cinta - Tya Nevania

Salah apa dosane apa,
Sampean tega khianat cinta..
Apa cuma kanggo dolanan,
Apa sih cuma pelampiasan..

Sampe netes aken banyu mata,
Nahan lara sing lagi tek rasa..
Tiwas sun pasrah jiwa lan raga,
Angger bli pernah dipai rega..
Salah apa dosane apa..

reff:
Wong sing tek demeni,
Nggawe tatu ning ati..
Krasa nyesek ning dada,
Larane disia-sia..

Apa sih wis hina,
Sun ning matane dika..
Cinta manten butuh,
Wis hasil ditinggal mlayu..

Kaya trauma ning cinta,
Sebab sering digawe lara..

Sampe netes aken banyu mata,
Nahan lara sing lagi tek rasa..
Tiwas sun pasrah jiwa lan raga,
Angger bli pernah dipai rega..
Salah apa dosane apa..

reff:
Wong sing tek demeni,
Nggawe tatu ning ati..
Krasa nyesek ning dada,
Larane disia-sia..

Apa sih wis hina,
Sun ning matane dika..
Cinta manten butuh,
Wis hasil ditinggal mlayu..

Kaya trauma ning cinta,
Sebab sering digawe lara..

Sampe netes aken banyu mata,
Nahan lara sing lagi tek rasa..
Tiwas sun pasrah jiwa lan raga,
Angger bli pernah dipai rega..
Salah apa dosane apa..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Tya Nevania - Larane Cinta"

Posting Komentar