Lirik Lagu tarling Ulfi Vanira - Pura Pura Mesem


Lirik Lagu Tarling Pura Pura Mesem - Ulfi Vanira

Cinta sun kebladeng,
Ning tengah dalan..
Demeni wong lanang,
Durung kaberan wis duwe pilihan..

Sampean bli nengeraken,
Yen wis duwe dedemen..
Nggal dina kesanding,
Cuma baturan bli mungkin dikawin..

Reff:
Najan sepira demene,
Perih tek rasakaken..
Sampean nggandeng wadone,
Sun pura pura mesem..

Padahal nangis batine,
Senyum tek katonaken..
Bli bisa dadi rabine,
Tek kuat-kuataken..

Nandure bibit tresna,
Malah cukule lara..

Sampean bli nengeraken,
Yen wis duwe dedemen..
Nggal dina kesanding,
Cuma baturan bli mungkin dikawin..

Reff:
Najan sepira demene,
Perih tek rasakaken..
Sampean nggandeng wadone,
Sun pura pura mesem..

Padahal nangis batine,
Senyum tek katonaken..
Bli bisa dadi rabine,
Tek kuat-kuataken..

Nandure bibit tresna,
Malah cukule lara..

Cinta sun kebladeng,
Ning tengah dalan..
Demeni wong lanang,
Durung kaberan wis duwe pilihan..

Sampean bli nengeraken,
Yen wis duwe dedemen..
Nggal dina kesanding,
Cuma baturan bli mungkin dikawin..
 

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu tarling Ulfi Vanira - Pura Pura Mesem"

Posting Komentar