Lirik Lagu Tarling Vera Chantika - Bakotan Gedang

 Lirik Lagu Tarling Bakotan Gedang - Vera Chantika

Demene kula ibarat rambut,
Najan dicukur bisa trumbus maning..
Nambah dawa, dawa bli krasa..

Ciuman kakang kegawa ngimpi,
Pirus kumise gesrat ning pipi..
Rasa ngecos bli mari-mari..

Reff:
Lamun atine,
Kula lagi peteng..
Kadang sing madangi karo lentera,
Lentera cinta..

Lamun wis dadi siji,
Kula duwe kaulan..
Gendong-gendongan bakot-bakotan,
Bakotan gedang..

Ciuman kakang kegawa ngimpi,
Pirus kumise gesrat ning pipi..
Rasa ngecos bli mari-mari..

Reff:
Lamun atine,
Kula lagi peteng..
Kadang sing madangi karo lentera,
Lentera cinta..

Lamun wis dadi siji,
Kula duwe kaulan..
Gendong-gendongan bakot-bakotan,
Bakotan gedang..

Demene kula ibarat rambut,
Najan dicukur bisa trumbus maning..
Nambah dawa, dawa bli krasa..

Ciuman kakang kegawa ngimpi,
Pirus kumise gesrat ning pipi..
Rasa ngecos bli mari-mari..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Vera Chantika - Bakotan Gedang"

Posting Komentar