Lirik Lagu Tarling Wati Erawati - Kasmaran

 Lirik Lagu Tarling Kasmaran - Wati Erawati

Bengi jagat sepi,
Ati sun sedih inget demenan..
Kasih kang sejati,
Lunga mendi tanpa pamitan..

Cinta sing tek bina,
Susah sirna najan kesiksa..
Ati wis kepatri,
Karna janji dadi sawiji..

Ning sejerone lamunan,
Laka liyan mung sampean..
Senajan akeh wong lanang,
Ngomong cinta ngomong sayang..
Sirna katresnan sejene kakang..

reff :
Ka..kang…, sing gawe ati sun rindu,
rindu, rindu, rindu, rindu, ka..kang..
Terus terang kula kasmaran..

Ka..kang…, sing gawe kula ke bayang,
bayang, bayang, bayang, bayang, ka..kang..
Ati sun mabuk kepayang..

Cinta sing tek bina,
Susah sirna najan kesiksa..
Ati wis kepatri,
Karna janji dadi sawiji..

Ning sejerone lamunan,
Laka liyan mung sampean..
Senajan akeh wong lanang,
Ngomong cinta ngomong sayang..
Sirna katresnan sejene kakang..

reff :
Ka..kang…, sing gawe ati sun rindu,
rindu, rindu, rindu, rindu, ka..kang..
Terus terang kula kasmaran..

Ka..kang…, sing gawe kula ke bayang,
bayang, bayang, bayang, bayang, ka..kang..
Ati sun mabuk kepayang..

Cinta sing tek bina,
Susah sirna najan kesiksa..
Ati wis kepatri,
Karna janji dadi sawiji..

Ning sejerone lamunan,
Laka liyan mung sampean..
Senajan akeh wong lanang,
Ngomong cinta ngomong sayang..
Sirna katresnan sejene kakang..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Wati Erawati - Kasmaran"

Posting Komentar