Lirik Lagu Tarling Wulan - Takon Dosa

 Lirik Lagu Tarling Takon Dosa - Wulan

Turu molak malik, kaya bocah cilik
Diputus sampean, pikiran bli karuan

Kula arepan takon, kang dosae apa
Ati kula ketuon, saking pengen kelakon
Turu molak malik…

reff :
Lara…lara…lara…, ati sun lara
Urip kesiksa ditinggal cinta

Melu…melu…melu…, kula ning sampean
Ora sanggup kang kula pisahan

Sing tek puji-puji, lelara ning ati
Beli due dosa kula diputus cinta

Kula arepan takon, kang dosae apa
Ati kula ketuon, saking pengen kelakon
Turu molak malik…

reff :
Lara…lara…lara…, ati sun lara
Urip kesiksa ditinggal cinta

Melu…melu…melu…, kula ning sampean
Ora sanggup kang kula pisahan

Sing tek puji-puji, lelara ning ati
Beli due dosa kula diputus cinta

Turu molak malik, kaya bocah cilik
Diputus sampean, pikiran bli karuan

Kula arepan takon, kang dosae apa
Ati kula ketuon, saking pengen kelakon
Turu molak malik..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Wulan - Takon Dosa"

Posting Komentar