Lirik Lagu Tarling Wuni Chan - Kepincut Rangda

 


Lirik Lagu Tarling Kepincut Rangda - Wuni Chan

Diuculaken andase,
Digejengi buntute..
Tega temen,
Langka perasaane..

Ora sanggup ngadepi sikap sampean,
Duwe laki masih doyan demenan..
Lunga mangkat mekaya pamit mesem ning kula,
Balik sun diwayu kepincut rangda..

Coba dipikir yen kakang dadi kula,
Nembe gan kawin masa bosen ning umah..
Diuculaken andase digejengi buntute,
Tega temen langka perasaane..

Reff:
Sampe kapan bertahan,
Hubungan langka nganggepe,
Lara senajan sayang,
Cinta kakang kebas atine..

Arep digawa mendi,
Yen cintane wis terluka..
Percuma dadi siji,
Cuma bisa gawe kecewa.

Gelas pecah beling arane,
Kakang tega mbagi cintane..

Coba dipikir yen kakang dadi kula,
Nembe gan kawin masa bosen ning umah..
Diuculaken andase digejengi buntute,
Tega temen langka perasaane..

Reff:
Sampe kapan bertahan,
Hubungan langka nganggepe,
Lara senajan sayang,
Cinta kakang kebas atine..

Arep digawa mendi,
Yen cintane wis terluka..
Percuma dadi siji,
Cuma bisa gawe kecewa.

Gelas pecah beling arane,
Kakang tega mbagi cintane..

Coba dipikir yen kakang dadi kula,
Nembe gan kawin masa bosen ning umah..
Diuculaken andase digejengi buntute,
Tega temen langka perasaane..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Wuni Chan - Kepincut Rangda"

Posting Komentar