Lirik Lagu Tarling Yani Ridho - Bli Due Atine

 Lirik Lagu Taring Bli Due Atine - Yani Ridho

Kayang kenen rasane,
Demen ora dibales,
Lara perih krasa nandes..
Kula sing naro demen,
Tapi sing dipilih kaen..

Memang bener apa,
Sing dadi firasat ati,
Cuma sebates ngladeni..
Kula duwe whatsappe,
Tapi bli duwe atine..

Reff:
Lamonan ati bisa dijaluk,
Pengen tek bentuk,
Perasaan demen,
Perasaan kangen..

Nangapa sayang niba ning kakang,
Sing jelas welan ora duwe rasa,
Ora duwe cinta..
Sun ngrasakaken sayang,
Cuma ning tulisan,
Sun duwe waktune,
Bli duwe atine..

Memang bener apa,
Sing dadi firasat ati,
Cuma sebates ngladeni..
Kula duwe whatsappe,
Tapi bli duwe atine..

Reff:
Lamonan ati bisa dijaluk,
Pengen tek bentuk,
Perasaan demen,
Perasaan kangen..

Nangapa sayang niba ning kakang,
Sing jelas welan ora duwe rasa,
Ora duwe cinta..
Sun ngrasakaken sayang,
Cuma ning tulisan,
Sun duwe waktune,
Bli duwe atine..

Memang bener apa,
Sing dadi firasat ati,
Cuma sebates ngladeni..
Kula duwe whatsappe,
Tapi bli duwe atine..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Yani Ridho - Bli Due Atine"

Posting Komentar