Lirik Lagu Tarling Zella Zaskia - Dudu Dolanan

 Lirik Lagu Tarling Dudu Dolanan - Zella Zaskia

Kang kula ku dudu dolanan,
Dudu bocah cilik,
Sing seneng mobil-mobilan..

Kakang ngomong cinta,
Kakang ngomong sayang,
Tapi ning nyatane cuma bohongan..

Semene kula gedene,
Semene kula dawane..
Gede ning sayange,
Dawa ning sabare..
Tapi angger kakang,
Selingkuh bae..
Kang kula ku dudu dolanan..

reff:
Langka eling elinge,
Langka sadar sadare..
Kakang cuma bisane,
Gawe lelara bae..

Apa bli wedi dosa,
Bli wedi hukum karma..
Kakang coba elinga,
Kulane masih nrima..

Semene kula gedene,
Semene kula dawane..
Gede ning sayange,
Dawa ning sabare..
Tapi angger kakang,
Selingkuh bae..
Kang kula ku dudu dolanan..

reff:
Langka eling elinge,
Langka sadar sadare..
Kakang cuma bisane,
Gawe lelara bae..

Apa bli wedi dosa,
Bli wedi hukum karma..
Kakang coba elinga,
Kulane masih nrima..

Kang kula ku dudu dolanan,
Dudu bocah cilik,
Sing seneng mobil-mobilan..

Kakang ngomong cinta,
Kakang ngomong sayang,
Tapi ning nyatane cuma bohongan..

Semene kula gedene,
Semene kula dawane..
Gede ning sayange,
Dawa ning sabare..
Tapi angger kakang,
Selingkuh bae..
Kang kula ku dudu dolanan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Zella Zaskia - Dudu Dolanan"

Posting Komentar