Lirik Lagu Tarling Zella Zaskiya - Sambel Medok

 


Lirik Lagu Tarling Sambel Medok - Zella Zaskiya

Luruh Sing Kaya Ngapa,
Mangsa Nemua..
Sing Kaya Kula,
Bisa Segala-Gala..

Ngurusi Wong Lanang Pinter Gah Kula,
Soal Ning Dapur Lan Urusan Kasur..
Luruh Sing Kaya Ngapa..

Reff:
Karo Wong Ayu Kula Wani Bandingan,
Blesake Kula Pinter Segala-Gala..

Mangsa Nemua Sing Kaya Kula,
Sing Bisa Ngerti Mai Servis Ning Laki..
Ari Nyambel Medok,
Bisa Goyang Bari Dodok..

Ngurusi Wong Lanang Pinter Gah Kula,
Soal Ning Dapur Lan Urusan Kasur..
Luruh Sing Kaya Ngapa..

Reff:
Karo Wong Ayu Kula Wani Bandingan,
Blesake Kula Pinter Segala-Gala..

Mangsa Nemua Sing Kaya Kula,
Sing Bisa Ngerti Mai Servis Ning Laki..
Ari Nyambel Medok,
Bisa Goyang Bari Dodok..

Luruh Sing Kaya Ngapa,
Mangsa Nemua..
Sing Kaya Kula,
Bisa Segala-Gala..

Ngurusi Wong Lanang Pinter Gah Kula,
Soal Ning Dapur Lan Urusan Kasur..
Luruh Sing Kaya Ngapa..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Zella Zaskiya - Sambel Medok"

Posting Komentar