Lirik Lagu Tarling Andy zella ft. Zella Zaskya - Sugih Sedina

 Lirik Lagu Tarling Sugih Sedina - Andy zella ft. Zella Zaskya

Lk:
Sengsara urip lan kalire ngene,
Apa sih wis codet nasib diri..
Luruh dadak mangan,
Masih kengelan..

Pr:
Duh kakang sing sabar lan nerima,
Wong urip kudu ana cerita..
Wajib usaha,
Klawan dedonga..

reff:
Lk:
Senok wadon sing mulya,
Najan digawa susah..
Pait ledar sengsara..

Pr:
Duh gusti kang kuasa,
Doa kula nyuwun dijabah..
Padu jaluk sugih sedina..

Ft:
Prihatin rumah tangga,
Bareng dedonga..
Pengen ngalami sugih,
Padu sedina..

Pr:
Duh kakang sing sabar lan nerima,
Wong urip kudu ana cerita..
Wajib usaha,
Klawan dedonga..

reff:
Lk:
Senok wadon sing mulya,
Najan digawa susah..
Pait ledar sengsara..

Pr:
Duh gusti kang kuasa,
Doa kula nyuwun dijabah..
Padu jaluk sugih sedina..

Ft:
Prihatin rumah tangga,
Bareng dedonga..
Pengen ngalami sugih,
Padu sedina..

Lk:
Sengsara urip lan kalire ngene,
Apa sih wis codet nasib diri..
Luruh dadak mangan,
Masih kengelan..

Pr:
Duh kakang sing sabar lan nerima,
Wong urip kudu ana cerita..
Wajib usaha,
Klawan dedonga..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Andy zella ft. Zella Zaskya - Sugih Sedina"

Posting Komentar