Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Digusur Cinta

 Lirik Lagu Tarling Digusur Cinta - Dadang Anesa

Lara ati kaya diseset,
Klasat kleset ning duwur sepringbet..
Nangis tengah wengi,
Dibuang kekaksih..

Lelamunan lendean waton,
Awak lemes batin sun ketuwon..
Sing tek sayang sayang,
Ngawini wong liyan..

reff:
Kula ngerti, sampean mungkin isin
Nrima kula, anake wong miskin..
Pantes bae kula ora dikawin..

Samiaji dadi raja amarta,
Nangis sedih kula digusur cinta..
Kaniaya temen nasibe kula..

Jaran putih buntute ireng,
Bagen bli dadi siji,
Asal sering kedeleng..

Lelamunan lendean waton,
Awak lemes batin sun ketuwon..
Sing tek sayang sayang,
Ngawini wong liyan..

reff:
Kula ngerti, sampean mungkin isin
Nrima kula, anake wong miskin..
Pantes bae kula ora dikawin..

Samiaji dadi raja amarta,
Nangis sedih kula digusur cinta..
Kaniaya temen nasibe kula..

Jaran putih buntute ireng,
Bagen bli dadi siji,
Asal sering kedeleng..

Lara ati kaya diseset,
Klasat kleset ning duwur sepringbet..
Nangis tengah wengi,
Dibuang kekaksih..

Lelamunan lendean waton,
Awak lemes batin sun ketuwon..
Sing tek sayang sayang,
Ngawini wong liyan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Digusur Cinta"

Posting Komentar