Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Ngrebut Cinta

 Lirik Lagu Tarling Ngrebut Cinta - Dadang Anesa

Bengen baturan sekien kaya musuan
Masalah cinta sampe dadi saingan
Antara kita tinggal cerita
Batur setia, tegane ngrebut cinta

Apakah kien balas budine batur
Ora rumasa bengen kaya sedulur
Karena cinta tega nyakiti
Karo demenane batur ora perduli
Ora disangka…

reff :
Nang apa sekien, oh dadi mengkenen
Kisah cinta bengen, direbut ning wong sejen
Sepira larane, sepira blenake

Senajana cinta, kula rela berpisah
Tenimbang saingan, karo batur setia
Luwih bagus ngalah, tenimbang kesiksa
Aduh…lara…, lara… karena cinta

Apakah kien balas budine batur
Ora rumasa bengen kaya sedulur
Karena cinta tega nyakiti
Karo demenane batur ora perduli
Ora disangka…

reff :
Nang apa sekien, oh dadi mengkenen
Kisah cinta bengen, direbut ning wong sejen
Sepira larane, sepira blenake

Senajana cinta, kula rela berpisah
Tenimbang saingan, karo batur setia
Luwih bagus ngalah, tenimbang kesiksa
Aduh…lara…, lara… karena cinta

Bengen baturan sekien kaya musuan
Masalah cinta sampe dadi saingan
Antara kita tinggal cerita
Batur setia, tegane ngrebut cinta
Ora disangka..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Ngrebut Cinta"

Posting Komentar