Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Satria Sejati

 Lirik Lagu Tarling Satria Sejati - Dadang Anesa

Ganteng kakang ganteng,
Yen wis mandeng ati kula langsung demen..

Cinta kula cinta,
Yen wis ning ati katon bae ning mata..
Kakang sun bli kuat,
Aduh tobat kula kepikat..

reff:
Ibarate satria sejatine cinta,
Jujur lan setia bisa gawe bahagia..

Ibarate satria sejatine cinta,
Jujur lan setia bisa gawe bahagia..
Manis meseme gawe kelingan bae..

Cinta kula cinta,
Yen wis ning ati katon bae ning mata..
Kakang sun bli kuat,
Aduh tobat kula kepikat..

reff:
Ibarate satria sejatine cinta,
Jujur lan setia bisa gawe bahagia..

Ibarate satria sejatine cinta,
Jujur lan setia bisa gawe bahagia..
Manis meseme gawe kelingan bae..

Ganteng kakang ganteng,
Yen wis mandeng ati kula langsung demen..

Cinta kula cinta,
Yen wis ning ati katon bae ning mata..
Kakang sun bli kuat,
Aduh tobat kula kepikat..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Satria Sejati"

Posting Komentar