Lirik Lagu Tarling Ghana Angghara - Dadi Suratan

 Lirik Lagu Tarling Dadi Suratan - Ghana Angghara

Apa wis dadi suratan,
Kakang bakale arep pisahan
Apa sebab sing dadi lantaran
Sira tega ninggalaken kakang

Rumah tangga wis lawas taunan
Apa sira wis ora eman
Masalah harta lan masalah pangan
Sampe tega anak sing dadi korban

reff :
Apa sira wis kelalen,
Janji sumpae waktu bengen

Jare ngomonge setia
Tapi buktine wis ora nyata
Apa sira wis bli nrima
Duwe kakang wong bli duwe
Sampe mati sira tega nyakiti

Rumah tangga wis lawas taunan
Apa sira wis ora eman
Masalah harta lan masalah pangan
Sampe tega anak sing dadi korban

reff :
Apa sira wis kelalen,
Janji sumpae waktu bengen

Jare ngomonge setia
Tapi buktine wis ora nyata
Apa sira wis bli nrima
Duwe kakang wong bli duwe
Sampe mati sira tega nyakiti

Apa wis dadi suratan,
Kakang bakale arep pisahan
Apa sebab sing dadi lantaran
Sira tega ninggalaken kakang

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ghana Angghara - Dadi Suratan"

Posting Komentar