Lirik Lagu Tarling Nia Fharera - Bli Due Ati

 Lirik Lagu Tarling Bli Due Ati - Bli Due Ati

Apa kakang bli ngarti,
Apa bli due ati,
Saben dina sering nyakiti..

Banyu mili tek tiburi,
Iwak nenggak tek takoni,
Najan lara tek sabari..
Apa kakang klalen ning janji,
Apa bli due ati..

reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki,
Atine kakang bli bisa ndueni..
Senajan lawas kula bebarengan,
Ning guri kula wong lanang demenan..

Tuku terasi ning desa eretan,
Tuku tomat ning desa larangan..
Kula wong wadon mung bisa ketuwon,
Deleng kakang gonta ganti wong wadon..

Banyu mili tek tiburi,
Iwak nenggak tek takoni,
Najan lara tek sabari..
Apa kakang klalen ning janji,
Apa bli due ati..

reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki,
Atine kakang bli bisa ndueni..
Senajan lawas kula bebarengan,
Ning guri kula wong lanang demenan..

Tuku terasi ning desa eretan,
Tuku tomat ning desa larangan..
Kula wong wadon mung bisa ketuwon,
Deleng kakang gonta ganti wong wadon..

Apa kakang bli ngarti,
Apa bli due ati,
Saben dina sering nyakiti..

Banyu mili tek tiburi,
Iwak nenggak tek takoni,
Najan lara tek sabari..
Apa kakang klalen ning janji,
Apa bli due ati..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nia Fharera - Bli Due Ati"

Posting Komentar