Lirik Lagu Tarling Rohid Falak - Lumpang Watu

 Lirik Lagu Tarling Lumpang Watu - Rohid Falak

Lara, lantaran wirang,
Dendam, ningati ora sudi
Urip sun durung ngerasa anteng
Sedurunge sira nok mata walangen..

Wirang, dibayar wirang
Lara, kudu dibayar lara
Bagen sora, sun gering nempel ning galar
Sing penting dendame kesauran..

reff :
Sun bli bakal mundur, sun bli bakal kabur
Najan beking ira, dukun kang paling manjur..

Srog nok pagerana, anti pelet ning awake
Tekad ati nawaitu sira kudu..
Kelilipan lumpang watu..

Bengen pernah sesumbar, kita bli bakal menang
Lantaran sira bangga, ngrasa due penangkal,
Pegoten guluneng gajah, kita bli bakal nyerah..

Wirang, dibayar wirang
Lara, kudu dibayar lara
Bagen sora, sun gering nempel ning galar
Sing penting dendame kesauran..

reff :
Sun bli bakal mundur, sun bli bakal kabur
Najan beking ira, dukun kang paling manjur..

Srog nok pagerana, anti pelet ning awake
Tekad ati nawaitu sira kudu..
Kelilipan lumpang watu..

Bengen pernah sesumbar, kita bli bakal menang
Lantaran sira bangga, ngrasa due penangkal
Pegoten guluneng gajah, kita bli bakal nyerah..

Wirang, dibayar wirang
Lara, kudu dibayar lara
Bagen sora, sun gering nempel ning galar
Sing penting dendame kesauran..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Rohid Falak - Lumpang Watu"

Posting Komentar