Lirik Lagu Tarling Susy Yess - Ireng Uwonge

 Lirik Lagu Tarling Ireng Uwonge - Susy Yess

Wayah jam siji bengi,
kelingan banyangane kekasih..
Perasaan bawah rasa mareki,
kula emong lamon cinta dibagi..

Bengi bli bisa turu,
wis kangen pengen pisan ketemu..
Sewindu lawas atine rindu,
kula emong cinta akhire layu..

reff:
Pusing yen kakang bli kesanding,
Bantal guling sing diombang-ambing,
Pribasane ketelang ijo godonge,
Kula gelem najan ireng wonge..

Kakang duwe kemat apa,
sampe kula tergila-gila..
Aja nyiksa ning diri kula,
kula pasrah jiwa kelawan raga..

Bengi bli bisa turu,
wis kangen pengen pisan ketemu..
Sewindu lawas atine rindu,
kula emong cinta akhire layu..

reff:
Pusing yen kakang bli kesanding,
Bantal guling sing diombang-ambing,
Pribasane ketelang ijo godonge,
Kula gelem najan ireng wonge..

Kakang duwe kemat apa,
sampe kula tergila-gila..
Aja nyiksa ning diri kula,
kula pasrah jiwa kelawan raga..

Bengi bli bisa turu,
wis kangen pengen pisan ketemu..
Sewindu lawas atine rindu,
kula emong cinta akhire layu..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Yess - Ireng Uwonge"

Posting Komentar