Lirik Lagu Tarling Aam Sagita - Langka Lawan

 Lirik Lagu Tarling Langka Lawan - Aam Sagita

Jejeren wong lanang baris sedesa,
Sing pasti tek pilih ana ning ati..
Bli arep mundur najan sedepa,
Tekade ngati kudu nduweni..

Wis langka lawane langka tandinge,
Meseme sopane meneng uwonge..
Nangis ketuwon aduh kang bawon,
Merem bli turu nahan kangen rindu..

reff:
Akeh wong lanang cupar omonge,
Tapi sampean kromo inggil ucape,
Akeh wong wadon sujud timpuh ndemeni..

Gedene gunung rela tek junjung,
Wis tekad kula asal bisa tepung,
Aduh kang bawon langka lawan tandinge..

Wis langka lawane langka tandinge,
Meseme sopane meneng uwonge..
Nangis ketuwon aduh kang bawon,
Merem bli turu nahan kangen rindu..

reff:
Akeh wong lanang cupar omonge,
Tapi sampean kromo inggil ucape,
Akeh wong wadon sujud timpuh ndemeni..

Gedene gunung rela tek junjung,
Wis tekad kula asal bisa tepung,
Aduh kang bawon langka lawan tandinge..

Jejeren wong lanang baris sedesa,
Sing pasti tek pilih ana ning ati..
Bli arep mundur najan sedepa,
Tekade ngati kudu nduweni..

Wis langka lawane langka tandinge,
Meseme sopane meneng uwonge..
Nangis ketuwon aduh kang bawon,
Merem bli turu nahan kangen rindu..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aam Sagita - Langka Lawan"

Posting Komentar