Lirik Lagu Tarling Aan Anisa - Keramas Bareng

 Lirik Lagu Tarling Keramas Bareng - Aan Anisa

Endas manyung di jangan gombyang
Sega anget wadae piring
Gelem busung sun demen kakang
Endas mumet awak sampe gering

Awan bengi kula nglenjeri
Kepengen pisan ditakoni
Tapi kakang bli ngerti ngerti
Yen bli wirang nekad tek dolani

Reff:
Aduh priben bae carane
Supaya bisa dadi jodone
Yen kelakon karo sampean
Sun due kaul kramas barengan

Awan bengi kula nglenjeri
Kepengen pisan ditakoni
Tapi kakang bli ngerti ngerti
Yen bli wirang nekad tek dolani

Reff:
Aduh priben bae carane
Supaya bisa dadi jodone
Yen kelakon karo sampean
Sun due kaul kramas barengan

Endas manyung di jangan gombyang
Sega anget wadae piring
Gelem busung sun demen kakang
Endas mumet awak sampe gering

Awan bengi kula nglenjeri
Kepengen pisan ditakoni
Tapi kakang bli ngerti ngerti
Yen bli wirang nekad tek dolani

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aan Anisa - Keramas Bareng"

Posting Komentar