Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Layur Kuning

 Lirik Lagu Tarling Layur Kuning - Aas Rolani

Jalan-jalan wong loro ning pegunungan
Pelesiran waktune gandengan tangan
Ndodok bareng senggak lan guyonan
Sampe kapan masih tetep sun kelingan

Layung kuning katon indah disawange
Mancaraken sinare ning waya sore
Rasa seneng atine bli kejagan
Yen wis. ... ndeleng pribasane ketagihan

Aduh kakang lamonan bener sayang
Kudu yakin lan kudu temenan

Oh kekasih ati sing tek sayangi
Tulung aja lali ning dina iki
Layung kuning nggo kenangan
Kenangan waktu kula wong loroan

Layung kuning katon indah disawange
Mancaraken sinare ning waya sore
Rasa seneng atine bli kejagan
Yen wis. ... ndeleng pribasane ketagihan

Aduh kakang lamonan bener sayang
Kudu yakin lan kudu temenan

Oh kekasih ati sing tek sayangi
Tulung aja lali ning dina iki
Layung kuning nggo kenangan
Kenangan waktu kula wong loroan

Jalan-jalan wong loro ning pegunungan
Pelesiran waktune gandengan tangan
Ndodok bareng senggak lan guyonan
Sampe kapan masih tetep sun kelingan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Layur Kuning"

Posting Komentar