Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Lima Perkara

 Lirik Lagu Tarling Lima Perkara - Aas Rolani

Limang perkara sing perlu di jaga
Pedoman urip ning alam dunya
Aja sampe kita besuke cilaka
Kaniaya ning alam baka

Sedurung sakit jaga mumpung sehat
Yen lagi sugih jaga sedurung mlarat

Jaga sempat sedurunge kejepit
Mumpung lagi rosa jaga sedurunge tua
(Jaga urip sedurunge ditinggal nyawa)

Limang perkara sing perlu di jaga
Pedoman urip ning alam dunya
Aja sampe kita besuke cilaka
Kaniaya ning alam baka

Tambah ati iku limang wernane
Maca quran kudu weru ning maknane
Kepindone sholat wengi lakonana
Kaping telu wong kang soleh gembulana

Kaping papate wetenge kudu kang luwe
Kaping lima dzikir wengi ingkang suwe

sapa wonge lamon bisa ngelakoni
Insya Allah huta'ala nyumbadani

Limang perkara sing perlu di jaga
Pedoman urip ning alam dunya
Aja sampe kita besuke cilaka
Kaniaya ning alam baka

(Ning alam baka. ... ning alam baka. ...)
(Ning alam baka. ... ning alam baka. ...)

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Lima Perkara"

Posting Komentar