Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Njaluk Maklum

 Lirik Lagu Tarling Njaluk Maklum - Aas Rolani

(Duh wong manis njaluk maklum)
(Limang taun kakang gawe keyungyun)
(Kien kita ketemu maning)
(Ayu pada bareng-bareng ngiket batin)

Duh wong ganteng tek ampura
Sebab kita pisah cuma sementara
Banyu mata kang dadi saksi
Yen cinta kita wong loro tetep suci

Seumpama wong tua kula setuju
(Kakang pasti siap dadi anak mantu)

(Yen wis dadi siji Aas pengen apa)
Soal harta benda sih nomer dua
"(Urip bahagia)"
"(Mbina rumah tangga)"

Duh wong ganteng tek ampura
Sebab kita pisah cuma sementara
(Banyu mata kang dadi saksi)
(Yen cinta kita wong loro tetep suci)

Seumpama wong tua kula setuju
(Kakang pasti siap dadi anak mantu)

(Yen wis dadi siji jalukane apa)
Soal harta benda sih nomer dua
"(Urip bahagia)"
"(Mbina rumah tangga)"

(Duh wong manis njaluk maklum)
(Limang taun kakang gawe keyungyun)
"(Banyu mata kang dadi saksi)"
"(Yen cinta kita wong loro tetep suci)"

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Njaluk Maklum"

Posting Komentar