Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Ora Tahan

 Lirik Lagu Tarling Ora Tahan - Aas Rolani

Ora tahan
Yen nunggu setaun maning
Aduh rasane kesuwean. ...
Duh kakang gagian ngelamar. ...

Wis rong taun
Luwi kita demenan
Uwis cukup kanggo mbina
Rumah tangga kang bahagia

Wong tua wis pada setuju
Apa maning sing sampean tunggu

Aja kesuwen ngulur waktu
Mumpung kabeh wis pada setuju
(Aja watir aduh sayang)
(Kakang durung due kerjaan)

Wis rong taun
Luwi kita demenan
Uwis cukup kanggo mbina
Rumah tangga kang bahagia. ...

Wong tua wis pada setuju
Apa maning sing sampean tunggu

Aja kesuwen ngulur waktu
Mumpung kabeh wis pada setuju
(Aja watir aduh sayang)
(Kakang durung due kerjaan)

Ora tahan
Yen nunggu setaun maning
Aduh rasane kesuwean. ...
Duh kakang gagian ngelamar. ...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Ora Tahan"

Posting Komentar