Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Padang Wulan

 Lirik Lagu Tarling Padang Wulan - Aas Rolani

Ning waya bengi padang wulan
Ning ati kadang sok kelingan
Kelingan kekasih ning desa
Sing wis lawas ditinggal lunga

Macem-macem kenangan indah
Sing ngalebur ning dada
Kisah kasih tinggal cerita
Kien dadi nyanyian jiwa

Kekasih mustikaning ati
Mung ketemu yen ngimpi

Hubungan ora kenyataan
Putus gara-gara wong tua

Yen wayah bengi padang wulan
Ning ati kadang sok kelingan
Kelingan kekasih ning desa
Sing wis lawas di tinggal lunga

Kekasih mustikaning ati
Mung ketemu yen ngimpi

Hubungan ora kenyataan
Putus gara-gara wong tua

Yen wayah bengi padang wulan
Ning ati kadang sok kelingan
Kelingan kekasih ning desa
Sing wis lawas di tinggal lunga

Macem-macem kenangan indah
Sing ngalebur ning dada
Kisah kasih tinggal cerita
Kien dadi nyanyian jiwa

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Padang Wulan"

Posting Komentar