Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Pantai Tirtamaya

 Lirik Lagu Tarling Pantai Tirtamaya - Aas Rolani

Indae pantai tirtamaya
Minangka tempat pariwisata
Gede cilik lanang lan wadon
Rame-rame senggak-guyon. ...

Tirtamaya kibuyut tuban
Katone kesawang indah pisan
Apamaning waktune liburan
Rame ora kejagan. ...

Seminggu mung sepisan
luruh hiburan. ...
Nggo bebunga pikiran
Hayu pada pelesiran. ...

Ning pantai tirtamaya
segala ana. ...
Tempate kabeh kluarga
Ning pinggir jalur pantura. ...

Tirtamaya kibuyut tuban
Katone kesawang indah pisan
Apamaning waktune liburan
Rame ora kejagan. ...

Seminggu mung sepisan
luruh hiburan. ...
Nggo bebunga pikiran
Hayu pada pelesiran. ...

Ning pantai tirtamaya
segala ana. ...
Tempate kabeh kluarga
Ning pinggir jalur pantura. ...

Indae pantai tirtamaya
Minangka tempat pariwisata
Gede cilik lanang lan wadon
Rame-rame senggak-guyon. ...

Tirtamaya kibuyut tuban
Katone kesawang indah pisan
Apamaning waktune liburan
Rame ora kejagan. ...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Pantai Tirtamaya"

Posting Komentar