Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Perawan Ganjen

 Lirik Lagu Tarling Perawan Ganjen - Aas Rolani

Idih aja usil temen
Moyoki kula wong ganjen
Bagen ganjen gan sing bengen
Ganjen gan e. ... ganjen gan e. ...
Akeh sing pengen

Wong lanang akeh omonge
Padahal ana karepe
Moyoki kula wong ganjen
Padahal si. ... padahal si. ...
Atine naksir

Bli weru isin
Durung kenal eh sol usil
Dewek sing ganjen
Tangane e. .. jawal jawil

Dadi wong lanang aja akeh omonge
Moyoki ganjen, padahal deweke demen

Idih aja usil temen
Moyoki kula wong ganjen
Bagen ganjen gan sing bengen
Ganjen gan e. ... ganjen gan e. ...
Akeh sing pengen

Bli weru isin
Durung kenal eh sol usil
Dewek sing ganjen
Tangane e. .. jawal jawil

Dadi wong lanang aja akeh omonge
Moyoki ganjen, padahal deweke demen

Idih aja usil temen
Moyoki kula wong ganjen
Bagen ganjen gan sing bengen
Ganjen gan e. ... ganjen gan e. ...
Akeh sing pengen

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Perawan Ganjen"

Posting Komentar