Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Pitung Purnama

 Lirik Lagu Tarling Pitung Purnama - Aas Rolani

Kumandang tembang asmara
Curahan ungkapan jiwa
Nganggo kekasih tercinta
Sing tega ninggal lunga

Wis lewat pitung purnama
Langka kabar lan berita
Aduh pegel ngentenane
Aduh pegel nggulatine

Angin tulung kirimaken salam
Kanggo. ... kanggo kekasih pujaan

Angin sampeaken rasa rindu
Ati bli tahan pengen ketemu
Slalu kebayang-bayang
Waktu masih barengan
Akeh suka dukane
Urip karo deweke

Wis lewat pitung purnama
Langka kabar lan berita
Aduh pegel ngentenane
Aduh pegel nggulatine

Angin tulung kirimaken salam
Kanggo. ... kanggo kekasih pujaan

Angin sampeaken rasa rindu
Ati bli tahan pengen ketemu
Slalu kebayang-bayang
Waktu masih barengan
Akeh suka dukane
Urip karo deweke

Kumandang tembang asmara
Curahan ungkapan jiwa
Nganggo kekasih tercinta
Sing tega ninggal lunga

Wis lewat pitung purnama
Langka kabar lan berita
Aduh pegel ngentenane
Aduh pegel nggulatine

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Pitung Purnama"

Posting Komentar