Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Potret Kenangan

 Lirik Lagu Tarling Potret Kenangan - Aas Rolani

Potret sampean dadi pujaan
Bengen waktune membe kenalan
Potret sampean dadi kenangan
Penglipur ati yen kula kelingan
Najan cuma potrete,
kula seneng nyawange
Kapan bae tinemu maning
Kapan bae dadi sijine

Potret sampean dadi pujaan
Penglipur ati yen kula kelingan
Najan cuma potrete,
kula seneng nyawange
Kapan bae tinemu maning
Kapan bae dadi sijine

Senajan cuma gambar
Sing langka artine
Nangin kanggo kula segala-galane

Senajan cuma gambar
Sing langka artine
Nangin kanggo kula segala-galane

Tek taro ning pikiran
Tek pandeng saben dina

Potret sampean dadi pujaan
Penglipur ati yen kula kelingan
Najan cuma potrete,
kula seneng nyawange
Kapan bae tinemu maning
Kapan bae dadi sijine

Senajan cuma gambar
Sing langka artine
Nangin kanggo kula segala-galane

Senajan cuma gambar
Sing langka artine
Nangin kanggo kula segala-galane

Tek taro ning pikiran
Tek pandeng saben dina

Potret sampean dadi pujaan
Penglipur ati yen kula kelingan
Najan cuma potrete,
kula seneng nyawange
Kapan bae tinemu maning
Kapan bae dadi sijine

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Potret Kenangan"

Posting Komentar