Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Putus Tali Cinta

 Lirik Lagu Tarling Putus Tali Cinta - Aas Rolani

Najan pisahan
Ning batin masih kelingan
Kelingan karo pujaan
Kebayang-bayang ning lamunan

Pengen ketemu
Bli kuat sun nanggung rindu
Ning endi pujaan kalbu
Sing lawas tek tunggu-tunggu

Putus tali cinta aduh sayang
Kebayang ning mata
Ora sanggup pisahan
Pengen slalu barengan
Kakang ngomong emong pisahan

Sedih rasa ning ati
Yen kelingan pujaan neng ati
Apa ora kelingan lagi waktu loroan
Kakang ngomong emong pisahan

Najan pisahan
Ning batin masih kelingan
Ning endi pujaan kalbu
Sing lawas tek tunggu-tunggu

Putus tali cinta aduh sayang
Kebayang ning mata
Ora sanggup pisahan
Pengen slalu barengan
Kakang ngomong emong pisahan

Sedih rasa ning ati
Yen kelingan pujaan neng ati
Ora sanggup pisahan
Pengen slalu barengan
Kula, kakang emong pisahan

Pengen ketemu
Bli kuat sun nanggung rindu
Ning endi pujaan kalbu
Sing lawas tek tunggu-tunggu

Putus tali cinta aduh sayang
Kebayang ning mata
Ora sanggup pisahan
Pengen slalu barengan
Kakang ngomong emong pisahan

Sedih rasa ning ati
Yen kelingan pujaan neng ati
Apa ora kelingan lagi waktu loroan
Kakang ngomong demen ning kula

Najan pisahan
Ning batin masih kelingan
Kelingan karo pujaan
Sing lawas tek tunggu-tunggu

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Putus Tali Cinta"

Posting Komentar