Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Rajeg Kerep

 Lirik Lagu Tarling Rajeg Kerep - Aas Rolani

Sepira sabar atine
Wong sabar ana batese
Ngrungu laki ana sing gaet
Wadon sapa bli tele-tele

Kepriben perasaane
Kaya bli pada wadone
Padahal weru maune
Batur sekolah bengene

(Rajeg kerep kandang ayam)
Wadone karep lanange doyan
(Kaya ora duwe sebut)
Lakine batur kolu direbut

(Rajeg kerep kandang ayam)
Wadone karep lanange doyan
(Kaya ora duwe sebut)
Lakine batur kolu direbut

Bagen kita sing ngala-e
Sing penting sih diberesi
Wis emong ora sudi
Kaya urip bli duwe rai

(Rajeg kerep kandang ayam)
Wadone karep lanange doyan
(Kaya ora duwe sebut)
Lakine batur kolu direbut

(Rajeg kerep kandang ayam)
Wadone karep lanange doyan
(Kaya ora duwe sebut)
Lakine batur kolu direbut

Sepira sabar atine
Wong sabar ana batese
Ngrungu laki ana sing gaet
Wadon sapa bli tele-tele

Kepriben perasaane
Kaya bli pada wadone
Padahal weru maune
Batur sekolah bengene

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Rajeg Kerep"

Posting Komentar