Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Setasiun Kenangan

 Lirik Lagu Tarling Setasiun Kenangan - Aas Rolani

Dudu saking kenang gantenge
Dudu saking kenang duite
Saban dina kebayang bae
Kelingan ning kasih sayange

Yen sedina ora ketemu
Perasaan kaya sewindu
Kaya-kaya wong semlumae bumi
Mung sampean sing dadi
pujaan hati. ...

Lagi waktu arep pisahan
Wong loro nangis bareng rerangkulan

Kereta senja tujuan kota Jakarta
Banyu mata saksi salam perpisahan
Setasiun Jatibarang
Minangka dadi kenangan

Yen sedina ora ketemu
Perasaan kaya sewindu
Kaya-kaya wong semlumae bumi
Mung sampean sing dadi
pujaan hati. ...

Lagi waktu arep pisahan
Wong loro nangis bareng rerangkulan

Kereta senja tujuan kota Jakarta
Banyu mata saksi salam perpisahan
Setasiun Jatibarang
Minangka dadi kenangan

Dudu saking kenang gantenge
Dudu saking kenang duite
Saban dina kebayang bae
Kelingan ning kasih sayange

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Setasiun Kenangan"

Posting Komentar