Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Telep Telep

 Lirik Lagu Tarling Telep Telep - Aas Rolani

Telep aduh telep, panase ora kejagat
Panase geni, ning nglawan panase ati

Duwe kekasih, kedeleng wis gawa ganti
Mlaku gandengan, nggawe ati les-lesan

Reff ;
Ati penasaran, kekasih karo wong liya
Apa sih sengaja, sampean manasi kula

Ati penasaran, kekasih karo wong liya
Apa sih sengaja, sampean manasi kula
Ngomong terus terang, yen wis ora suka
Aja’ dawa-dawa, sun tinggal harap

Duwe kekasih, kedeleng wis gawa ganti
Mlaku gandengan, nggawe ati les-lesan

Reff ;
Ati penasaran, kekasih karo wong liya
Apa sih sengaja, sampean manasi kula

Ati penasaran, kekasih karo wong liya
Apa sih sengaja, sampean manasi kula
Ngomong terus terang, yen wis ora suka
Aja’ dawa-dawa, sun tinggal harap

Telep aduh telep, panase ora kejagat
Panase geni, ning nglawan panase ati

Duwe kekasih, kedeleng wis gawa ganti
Mlaku gandengan, nggawe ati les-lesan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Telep Telep"

Posting Komentar