Lirik Lagu Tarling Ade Affa - Pangling

 Lirik Lagu Tarling Pangling - Ade Affa

Aduh tobat sun bli kuat
Kegembang wong lanang garang
Jatibarang..jatisawit
Wong garang si raja duit

Wong manise kaya madu,
Gawe ati sun kelayu
Woh manggis ireng kulite,
Wong manis akeh duite

Pemuda bagus rupane,
Sun pengen weruh arane

Reff :
Karangkendal kaliwungu,
Ajar kenal mumpung ketemu
Gula jawa adon-adone,
Mbuh menawa sun jodone

Sego tuwas wedang jahe
Piring cilik wadah bolu
Wong ganteng sapa sing due
Yen balik kulane melu

Wong manise kaya madu,
Gawe ati sun kelayu
Woh manggis ireng kulite,
Wong manis akeh duite

Pemuda bagus rupane,
Sun pengen weruh arane

Reff :
Karangkendal kaliwungu,
Ajar kenal mumpung ketemu
Gula jawa adon-adone,
Mbuh menawa sun jodone

Sego tuwas wedang jahe
Piring cilik wadah bolu
Wong ganteng sapa sing due
Yen balik kulane melu

Aduh tobat sun bli kuat
Kegembang wong lanang garang
Jatibarang..jatisawit
Wong garang si raja duit

Wong manise kaya madu,
Gawe ati sun kelayu
Woh manggis ireng kulite,
Wong manis akeh duite

Pemuda bagus rupane,
Sun pengen weruh arane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ade Affa - Pangling"

Posting Komentar