Lirik Lagu Tarling Alan Subagja - Takdir

 Lirik Lagu Tarling Takdir - Alan Subagja

Sampe kapan urip kula sengsara,
Banyu mata nelesi pipi bli krasa..
Mama kiyen manjing penjara,
Adi siji wis langka ning dunya..

Arep tulung lan sambat sambat ning sapa,
Ati bingung pikiran ora berdaya..
Aduh gusti kang kuasa,
Muga mama bebas sing penjara..

reff:
Kapan pa jaksa mama disidang,
Mohon pa hakim ngupai keringanan..

Harta benda umah siji melayang,
Kanggo ngurus mama sing ditahan..
Wis nasib mama manjing ning tahanan,
Wis takdir adi manjing ning kuburan..

Arep tulung lan sambat sambat ning sapa,
Ati bingung pikiran ora berdaya..
Aduh gusti kang kuasa,
Muga mama bebas sing penjara..

reff:
Kapan pa jaksa mama disidang,
Mohon pa hakim ngupai keringanan..

Harta benda umah siji melayang,
Kanggo ngurus mama sing ditahan..
Wis nasib mama manjing ning tahanan,
Wis takdir adi manjing ning kuburan..

Arep tulung lan sambat sambat ning sapa,
Ati bingung pikiran ora berdaya..
Aduh gusti kang kuasa,
Muga mama bebas sing penjara..

reff:
Kapan pa jaksa mama disidang,
Mohon pa hakim ngupai keringanan..

Harta benda umah siji melayang,
Kanggo ngurus mama sing ditahan..
Wis nasib mama manjing ning tahanan,
Wis takdir adi manjing ning kuburan..

Sampe kapan urip kula sengsara,
Banyu mata nelesi pipi bli krasa..
Mama kiyen manjing penjara,
Adi siji wis langka ning dunya..

Arep tulung lan sambat sambat ning sapa,
Ati bingung pikiran ora berdaya..
Aduh gusti kang kuasa,
Muga mama bebas sing penjara..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Alan Subagja - Takdir"

Posting Komentar