Lirik Lagu Tarling Ali Gangga - Adoh Adohan

 Lirik Lagu Tarling Adoh Adohan - Ali Gangga

Kebayang bayang ning mata
Kelangan karo sing ana ning kana
Hubungan cinta adoh adoh an
Kehalang kontrak ning perantauan

Mung cuma video call an
Yen lagi pengen kangen kangenan
Senajan cuma mung bisa nyawang
Tapi ning ati wis seneng pisan

Reff:
Kangen duh rasane kangen
Bli sabar wis pengen ketunggon bareng…

Rindu duh rasane rindu
Wis lawas jamane ora ketemu

Mung cuma video call an
Yen lagi pengen kangen kangenan
Senajan cuma mung bisa nyawang
Tapi ning ati wis seneng pisan

Reff:
Kangen duh rasane kangen
Bli sabar wis pengen ketunggon bareng…

Rindu duh rasane rindu
Wis lawas jamane ora ketemu

Mung cuma video call an
Yen lagi pengen kangen kangenan
Senajan cuma mung bisa nyawang
Tapi ning ati wis seneng pisan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ali Gangga - Adoh Adohan"

Posting Komentar