Lirik Lagu Tarling Alvin - Gade Sawah

 Lirik Lagu Tarling Gade Sawah - Alvin

Ayune sira,
Nok memang sempurna..
Mirip cerita perawan india..

Kedanan sira sampe gade sawah,
Saking demene,
Korban harta lan benda..

reff:
Delik pisan matane,
Bangir temen cungure,
Manis ning gemuyune..

Rela bli duwe sawah,
Kanggo nyewaki sira,
Asal bareng segenah..

Kedanan sira sampe gade sawah,
Saking demene,
Korban harta lan benda..

reff:
Delik pisan matane,
Bangir temen cungure,
Manis ning gemuyune..

Rela bli duwe sawah,
Kanggo nyewaki sira,
Asal bareng segenah..

Ayune sira,
Nok memang sempurna..
Mirip cerita perawan india..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Alvin - Gade Sawah"

Posting Komentar