Lirik Lagu Tarling Asep Kriwil - Apa Sing Dirasa

 Lirik Lagu Tarling Apa Sing Dirasa - Asep Kriwil

Apa sing dirasa
Sekien uwis beda
Apa wis mari demen
Ning kakang, kaya wis bli kangen

Lagi nembe dadian
Mlaku gandengan tangan
Kiyen bli gelem nempel
Ngelus rambut tangane ditampel
Apa sing dirasa …

Reff:
Lamo senok masih kangen ning kakang
Tulung gah nok setor raine 
Pengen video call-an

Lamon senok nganggep kakang demenan
Nangapa status ning pesbuke
Durung due demenan

langka perasaane
Ning kakang sing dadi demenane

Lagi nembe dadian
Mlaku gandengan tangan
Kiyen bli gelem nempel
Ngelus rambut tangane ditampel
Apa sing dirasa …

Reff:
Lamo senok masih kangen ning kakang
Tulung gah nok setor raine 
Pengen video call-an

Lamon senok nganggep kakang demenan
Nangapa status ning pesbuke
Durung due demenan

langka perasaane
Ning kakang sing dadi demenane

Apa sing dirasa
Sekien uwis beda
Apa wis mari demen
Ning kakang, kaya wis bli kangen

Lagi nembe dadian
Mlaku gandengan tangan
Kiyen bli gelem nempel
Ngelus rambut tangane ditampel
Apa sing dirasa …

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Asep Kriwil - Apa Sing Dirasa"

Posting Komentar