Lirik Lagu Tarling Ayang Ayang - Dian Anic

 Lirik Lagu Tarling Ayang Ayang - Dian Anic

Kulane wis demen pisan ning kakang kula kedanan
Senajan langka uwonge nanging ana bayangane

Kula maju melu maju kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae mendi bae melu bae

Senajana akeh batur pada dolan angger kesepian
Yen digawa lunga lunga jalan jalan kaya ning iringan
Apa maing yen lagi ndodok dewekan ana ning lamunan
Sing bisa gawe seneng urip nahagia anane sampean

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kebayang
Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kedanan

Kula maju melu maju kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae mendi bae melu bae

Senajana akeh batur pada dolan angger kesepian
Yen digawa lunga lunga jalan jalan kaya ning iringan
Apa maing yen lagi ndodok dewekan ana ning lamunan
Sing bisa gawe seneng urip nahagia anane sampean

Ayang ayangan dadi bayangan 
Iku sampean gawe sun kebayang
Ayang ayangan dadi bayangan 
Iku sampean gawe sun kedanan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ayang Ayang - Dian Anic"

Posting Komentar