Lirik Lagu Tarling Cucun Novia - Wong Ireng Ganteng

 Lirik Lagu Tarling Wong Ireng Ganteng - Cucun Novia

Deg deg pyar jantung mandeg sun bisa mati ngadeg,
Tat tit tut godong asem kepencut sun kesengsem..
Wong ireng ganteng sedep disawang,
Aduh ati rasa kedanan..

Getas renyah gemuyu nambah ati kelayu,
Mlolong mata walangen kiep kiep bli merem..
Kukur kukur endas bli gatel,
Pengen nglalari wong ireng..

reff:
Yen lagi demen kaya edan ning cangkem,
Pikirane bli gelem anteng..
Kadang gemuyu kadang mesem..

Wong ireng ganteng layap layap kedeleng,
Seklewang mlakune kesawang..
Ning kakang kulane kegembang..

Getas renyah gemuyu nambah ati kelayu,
Mlolong mata walangen kiep kiep bli merem..
Kukur kukur endas bli gatel,
Pengen nglalari wong ireng..

reff:
Yen lagi demen kaya edan ning cangkem,
Pikirane bli gelem anteng..
Kadang gemuyu kadang mesem..

Wong ireng ganteng layap layap kedeleng,
Seklewang mlakune kesawang..
Ning kakang kulane kegembang..

Getas renyah gemuyu nambah ati kelayu,
Mlolong mata walangen kiep kiep bli merem..
Kukur kukur endas bli gatel,
Pengen nglalari wong ireng..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Cucun Novia - Wong Ireng Ganteng"

Posting Komentar